Digitale media 

Het internet is inmiddels een belangrijke partner in het medialandschap. De persoonlijkheid van een organisatie of onderneming en de kracht van een merk moet ook online zichtbaar gemaakt worden.

De kunst bestaat erin voor de klant de website te maken die hij nodig heeft. Niet meer, maar ook niet minder. Metastudio ontwikkelt voor de klant een site die niet alleen naadloos aansluit op de identiteit van het bedrijf of het merk, maar ook functioneert als praktisch bruikbaar instrument voor presentatie, marketing of logistiek.

Overbodige toeters en bellen zijn aan ons niet besteed. We geven de voorkeur aan een slanke site die doordacht is opgebouwd en de bezoeker snel verschaft wat hij wil. Bruikbaarheid en betrouwbaarheid zijn voor ons even belangrijk als een elegante interface.

Vaak bieden we een oplossing aan met een gebruiksvriendelijk beheersysteem, dat het voor de klant mogelijk maakt de website zelf up-to-date te houden.

Verder kijken 

Om de websites te kunnen bekijken die we gerealiseerd hebben klikt u op de betreffende afbeelding hierboven of op een van onderstaande links.